Samen werken aan een betere wereld voor iedereen.

 

Duurzaam & Eerlijk

Eerlijk duurt het langst.

Goede intenties zijn belangrijk, maar nog belangrijker zijn de stappen die we nemen om deze intenties waar te maken. Daarom doe ik mijn best om te ondernemen zonder mens en natuur daarbij te schenden.

Dit is niet altijd even makkelijk of vanzelfsprekend omdat we nu eenmaal onderdeel uitmaken van een groter genadeloos systeem. Toch doe ik mijn best. Op deze pagina kun je zien wat er al wordt gedaan op dit gebied en waar ik op korte termijn naartoe wil. 

Mocht je ideeën of suggesties hebben om Brewteaful nog mens en natuur vriendelijker te maken? Dan kun je me ten alle tijden mailen via onderstaande knop.

Met duurzame groet,

Kübra

Brewteaful cares: een overzicht van intenties en acties.

Transparantie is net als eerlijkheid een pijler voor Brewteaful.

Brewteaful wordt 100% groen gehost door de CO2 neutrale mijndomein.nl.  Mijndomein.nl is tevens lid van de FairClimateFund.

 

 

Bij Brewteaful kun je meteen zien welke merken met welke certificering werken. Zo kun je kiezen voor thee die bij jouw smaak én waarden past. 

 

 

Thee

Het Brewteaful assortiment bestaat alleen uit theemerken die met gecertificeerde biologische ingrediënten werken. Ook gaat de voorkeur uit naar merken die voor duurzamere en eerlijkere (fairtrade) producten gaan. 

 

 

Brewteaful heeft een zakelijke rekening bij Triodos bank. Één van de meest duurzame banken ter wereld.

 

 

Verpakking en verzending

De Brewteaful boxen bestaan uit 100% recyclebare en plastic-vrije verzendmaterialen. Binnenkort hoop ik een samenwerking aan te gaan met fietskoeriers om de CO2 uitstoot van alle Brewteaful verpakking zoveel mogelijk te beperken.