Over brewteaful

Leer meer over de reis, het product en de filosofie.

Çay keyfi,

elke dag een partea brouwen!

Vasthouden aan kleine momenten van geluk in je drukke dagelijkse routine; dat is waar keyif over gaat. Het is belangrijk om leuke rituelen te vormen en je dag zo op te breken in betekenisvolle stukken. Je verdient het namelijk om het leven te vieren tussen alle stress en drukte! In de Turkse cultuur wordt dit volop gedaan onder het genot van een kop thee (çay keyfi). Soms solo sippend, soms onder gezelschap van vrienden en familie.

Of het nu een verschrikkelijke dag is of juist één van de beste dagen die je hebt gehad, via Brewteaful.nl wil ik je helpen om elke dag een partea te brouwen.

Brewteaful peilers.

Brewteaful zoekt naar de beste theemerken uit alle hoeken van de wereld voor jouw ultieme genietmoment. Dat betekent:  

Z

100% Biologisch

Het brewteaful assortiment bevat alleen biologische theesoorten. Dus nee tegen onnodige en ongezonde toevoegingen die juist de natuurlijke en lekkere smaak van de thee overheersen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke peiler voor brewteaful. Hier kun je meer lezen over hoe ik deze peiler centraal probeer te stellen binnen de werkwijze van brewteaful.nl.

Z

Kwaliteit

Bij een unieke theebeleving is goede thee onmisbaar. Daarom kom je hier nét een unieker assortiment tegen van bedrijven die extra hun best doen om de kwaliteit van thee te waarborgen.

Z

Wereldwijd

Thee is een poort naar verhalen en werelden die ons niet bekend zijn maar wel ons leven verrijken. Dus naast de “standaard” thee, kom je hier ook bekende internationale klassiekers tegen.

Over Kübra

Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer, omgevingspsycholoog, en momenteel werkzaam als data-adviseur in een welzijnsorganisatie. Buiten mijn werk ben ik een aspirerende singer-songwriter, schrijf ik gedichten, en ben ik bezig met mijn uit de hand gelopen obsessie met thee (genaamd Brewteaful.nl). In de afgelopen 15 jaar ben ik 3 continenten afgereisd voor mijn studie en werk. De grootste highlights in mijn internationale ervaringen bestaan uit ontmoetingen met inspirerende mensen en gesprekken onder het genot van een lekker kopje thee. Of het nu een Japanse theeceremonie was, een iconische Omanese karak sessie met vrienden, of de robijnrode Turkse thee tijdens een volle ontbijttafel met familie; ik ben altijd enthousiast geweest over çay keyfi. Ik hoop van harte dat brewteaful je inspireert om ook mooie theebelevingen op te doen!

Wees lief

Deel het brewteaful verhaal met anderen.

Check Insta

Stuur een mail

contact@brewteaful.nl