FAQ

Op deze pagina kun je alle “frequently asked questions” terugvinden. Mocht je een andere vraag hebben, dan kun je jouw vraag stellen via het contactformulier.

Algemene vragen

Zijn er verzendkosten?

Voor bestellingen geldt dat de verzendkosten niet zijn inbegrepen. Deze betaal je dus bovenop de kosten van de product zelf. Brewteaful.nl hanteert € 5 als verzendkosten per bestelling. Alle bestellingen boven 50 EUR worden gratis bezorgd.

Wat is de levertijd?

In principe geldt: voor 20:00 uur besteld, de eerstvolgende dag wordt (met uitzondering op zondag) de bestelling verstuurd. Meestal ontvang je je bestelling dan binnen 48 uur.

Houd echter rekening mee dat besteltijden langer kunnen duren vanwege COVID19.

Ik zie dat ik ook een theebox cadeau kan doen. Hoe werkt dat precies?

Theeboxen zijn een mooi cadeau, voor jezelf maar ook voor een ander! Je kunt heel makkelijk een theebox cadeau doen aan een ander door bij het uitchecken en vóór de betaling doorgeeft in het opmerkingen veld dat het gaat om een cadeau. In dit veld kun je ook een kort bericht schrijven die dan op een kaart wordt gezet en meegestuurd. Let op: vul bij verzendingsadres het adres van degene voor wie het cadeau is bedoeld. De box wordt dan direct door ons verzonden.