FAQ

Hey jij daar, je hebt een vraag, zeg je? Nou da’s mooi want er bestaat een grote kans dat je vraag ergens op deze pagina wordt beantwoord. Scroll dus snel naar beneden! Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je hem stellen in het formulier helemaal onderaan de pagina.

Algemene vragen

Zijn er verzendkosten?

Voor bestellingen geldt dat de verzendkosten niet zijn inbegrepen. Deze betaal je dus bovenop de kosten van de product zelf. Brewteaful.nl hanteert 5.95 EUR als verzendkosten per bestelling. Alle bestellingen boven 50 EUR worden gratis bezorgd.

Wat is de levertijd?

In principe geldt: voor 20:00 uur besteld, de eerstvolgende dag wordt (met uitzondering op zondag) de bestelling verstuurd. Meestal ontvang je je bestelling dan binnen 48 uur.

Houd echter rekening mee dat besteltijden langer kunnen duren vanwege COVID19.

Ik zie dat ik ook een theebox cadeau kan doen. Hoe werkt dat precies?

Theeaboxen zijn een mooi cadeau, voor jezelf maar ook voor een ander! Je kunt heel makkelijk een theeabox cadeau doen aan een ander door bij het uitchecken en vóór de betaling doorgeeft in het opmerkingen veld dat het gaat om een cadeau.

Je bestelling wordt dan nóg leuker ingepakt. Daarnaast is het mogelijk om ook een kort berichtje achter te laten bij opmerkingen. Deze wordt dan op een kaart gezet en meegestuurd.

Over Brewteaful

Wat is keyif?

Keyif is een Turks woordje dat niet helemaal één op één vertaald kan worden naar het Nederlands. Het is meer een mindset waarin je bewust ervoor kiest om momenten te creeëren voor jezelf waarin je geniet. Denk bijvoorbeeld aan een lekker kop thee drinken op de bank kijkend naar de druppels regen op je raam…

100% biologische thee voor 100% keyif.

Brewteaful is een webshop gesprecialiseerd in gepersonaliseerde theeabonnementen en theeartikelen.

Het brewteaful assortiment is geheel biologisch en bestaat uit meerdere theemerken die één ding met elkaar gelijk hebben: kwaliteit.

Wie is Kübra?

Het is je misschien opgevallen dat er vanuit een “ik” wordt gecommuniceerd in Brewteaful. Nou die “ik” ben ik, Kübra Zehra, oprichter en multitasker van Brewteaful. Wil je meer horen over wie ik ben en wat ik naast Breweteaful doe in mijn dagelijkse leven?

Klik op deze link en scroll naar beneden.

Duurzaam en eerlijk

Eerlijk duurt het langst. Daarom doe ik erg mijn best om zo duurzaam en mens-vriendelijk mogelijk te ondernemen. Wil je meer weten over mijn aanpak?

Klik hier.

Personaliseer je theebox, doe de thee quiz!

Om ervoor te zorgen dat jij de beste keyif ervaringen kunt opdoen met je theebox is het noodzakelijk om je theevoorkeur te melden. Dit doe je heel makkelijk en snel door de thee quiz.

Klik hier.

Heb je een andere vraag?

Vul dit formulier in zodat ik hem zo snel mogelijk kan beantwoorden.